Hidvi Bildarkiv är en bildbank där du på ett enkelt och snabbt sätt kan köpa bilder med ett svenskt/skandinaviskt bildspråk. Alla bilder är fotograferade av Hidvi Groups egna fotografer vilket gör att vi kan garantera att bilderna håller en hög och jämn kvalité!
Perfekt till företag som snabbt & enkelt behöver professionella bilder till sina broschyrer, web, annonser osv. Bläddra ner för att läsa om vår unika bildlicens.

 • bildarkiv_2

 • Skillnaden mellan Hidvi Bildarkiv jämfört med andra bildbanker

  Ofta är det både dyrt och krångligt att köpa bilder ifrån bildbanker och det vill vi på Hidvi ändra på. Vi kommer inte använda oss av licenserna RF eller RM vilket är standardlicenserna som brukar användas. Vi vill att våra kunder skall få unika bilder till ett bra pris.

  I Hidvi Bildarkiv har vi endast en licens som vi valt att kalla OY= Only Yours. Only Yours betyder att när en kund köper en bild utav oss så kan man använda den fritt i samtliga mediekanaler och under helt fri tidsperiod. Bilden är helt enkelt företagets.
  Så fort bilden köps tas den även bort ifrån Bildarkivet och detta innebär att våra kunder får ensamrätt till alla bilder som köps. Modellavtal finns för samtliga bilder med människor i.

 • Önskeformulär, ej bindande beställning.

  Ditt namn *

  Företagsnamn

  Din mail *

  Välj bildkategori/-er
  ArbetslivByggnaderDjurFotokonstFriluftslivHus & hemInspirationIT – telefoniKänslouttryck människorMöteNaturSamhällsbilderSportStadsmiljöSverige – orterUtbildning – skolaUtlandsbilderVårdÅrstider

  Har du en exempelbild, bifoga den här.

  Beskriv gärna bilden du söker i ord.

 • Vår prislista

  Styckpris 1500:- ex moms.

  Önskar du köpa flera bilder? Kontakta oss för pris.