VAD VI GÖR

Hidvi Group är en fotobyrå och erbjuder de flesta tjänsterna inom fotografering. Vi har fördelen att vara flera medarbetare jämfört med frilansaren så vi har tiden att hjälpa dig.

För större uppdrag sköter vi gärna projektledningen och gör det jobbet åt dig, allt från att hitta rätt location, kontakta rätt personer, logistiken m.m.
Med vår samlade kompetens inom fotografering, redigering, retusch och friläggning så kan du räkna med att allt håller toppkvalitet.

VÅRA UPPDRAG

Inget uppdrag är för litet och inget uppdrag är det andra likt. Vi anlitas varje vecka till olika fotouppdrag av stora och små företag/organisationer. Vi tar alla fotouppdrag på lika stort ansvar och ser till att våra kunder blir nöjda med de bilder vi levererar.

Ett fotouppdrag kan t.ex. vara:

  • Porträttbilder
  • Produktfotografering
  • Reportagebilder till magasin/tidning/broschyr
  • Kommersiella bilder till marknadsföringen
  • Verksamhetsbilder m.m.

VAD KOSTAR DET

Vi är flexibla med vår prissättning. Vi anpassar oss och tar fram ett förslag som passar er som kund bäst. Vi tar antingen betalt per bild, per timme (heldag) eller per uppdrag.
Du som kund kan alltid få en uppskattning genom att kontakta oss med dina önskemål.
Maila din förfrågan till: studio@hidvi.com

VÅRA MERTJÄNSTER

För att möta våra kunders efterfrågan har vi en egen modellbank där vi kan erbjuda er passande modeller till just er fotografering. Vi har även ett stort bildarkiv där vi kan snabbt kan erbjuda er en färdig bild som passar ert önskemål.
I vårt nätverk kan vi även erbjuda ert företag färdiga lösning för t.ex. en ny hemsida, tryck och layout. AD´s, copy, webbdesigner´s träffar vi varje vecka.

NÅGRA AV VÅRA KUNDER