Fotostudion Gekås – tackar för sig

Ny era på Hidvi Group

Efter långt funderande har vi på Hidvi bestämt oss; i lördags (2017-12-09) var sista öppetdagen för Fotostudion Gekås. Vi gör detta för att kunna satsa helhjärtat på vår verksamhet för företag, då denna verksamhet är inne i en mycket expansiv fas.

Sanna som ansvarat för studion på Gekås kommer självklart finnas kvar i vårt team och delvis fortsätta med porträttbilder. Hela teamet utgår numer från vår studio i Träslövsläge, Varberg. 

Vi vill passa på att rikta ett STORT TACK till alla tusentals kunder som kommit till oss för att fotografera fina porträttbilder de 5 år som Fotostudion varit verksam.

Hoppas att vi ses igen!

Hälsningar

Teamet bakom Fotostudion Gekås

Ni som har besökt Fotostudion på Gekås och önskar beställa era bilder. Det går såklart bra. Ni kontaktar oss som vanligt via info@hidvi.com eller Tel 0340-500 111 för att göra er beställning.

Våra Beställningspaket

 

Paket 1.

Digitala bilder

Färgsättning enligt det personliga webbgalleriet.

1095:-

Högupplösta & redigerade för eget bruk.

Paket 2.

Digitala bilder PLUS

Alla bilder i 3 färgsättningar. Färg, svartvit och vintage.

1295:-

Högupplösta & redigerade för eget bruk.

 

Information:

Beställningar sker genom att skicka ett mail till info@hidvi.com eller ring oss på  0340-500 111.

Prislista för förstoringar, canvas, album, fotoböcker m.m.

Alla digitala bilder levereras på Usb eller digital länk utefter era önskemål. Bilderna är högupplösta och redigerade för eget bruk.

Fraktkostnader tillkommer på beställningar som skickas. Fraktkostnaden ligger mellan 19kr till 99kr beroende på vad som beställs.

Leveranstiden är mellan 10-14 dagar.