• Om Hidvi Group

  Hidvi Group är en fotograf- och bildbyrå som utgår från västkuststaden Varberg. Perfekta bilder, hög service och närvaro är våra ledord.
  Vi hjälper företag och organisationer genom hela processen med vår kunskap som sträcker sig från projektledning till webbdesign.

  Anlitar du vår expertis inom fotografering och bild vill vi att du som kund skall känna dig lugn och trygg och istället lägga din tid på din kärnverksamhet. Förutom stora samarbetspartners som vi hjälper varje vecka med olika fotouppdrag arbetar vi även med företag och organisationer som behöver bilder kanske 1-2 gånger per år.

  Vi är övertygade om att bilder är bland det viktigaste ett företag kan investera i.
  En perfekt bild skapar engagemang och sprider företagets budskap!

  Förutom ovan så driver vi Fotostudion Gekås i Ullared där man kan boka en porträttfotografering av t.ex familjen. Andra delar i företaget är bröllopsfotografering, försäljning av bilder via vår egna bildbank och webbshop.


  Kontakta oss
  så hjälper vi dig vidare!

 • kamaeralandning

Teamet bakom Hidvi Group

 • Marie Hidvi

  marie2016_2

 • Marie är vår huvudfotograf och tillika grundare av företaget. Hon har mer än 10 års erfarenhet ifrån branschen och fotograferar främst åt företag.

  Hennes kreativitet imponerar på många och hennes expertis är människor, både att fånga på bild och socialt.

  marie@hidvi.com
  0738-260567

 • Tobias Rygert

  tobbe2016

 • Tobias är delägare och brinner för företagets utveckling och hans vardag består i allt från projektledning, bildretusch, marknadsföring och försäljning.

  Strävar efter att hitta bra ännu fler samarbetspartners och kunder att bygga en långsiktig relation med.

  tobias@hidvi.com
  0768-755999

 • Sanna Bäckström

  sanna2016

 • Sanna är fotografen som fotografer lika mycket åt företag som privatpersoner. Sanna är ansvarig fotograf för Fotostudion Gekås. Hon fotograferar där barn, familjer och företag. Precis som vi andra på Hidvi Group är hon extremt lätt samarbeta med.

  Sannas energi och skratt bidrar dagligen till att skapa upplevelser för våra kunder.

  sanna@hidvi.com
  0761-975999