Om Hidvi Group

Hidvi är en fotobyrå från Träslövsläge – Varberg. Våra fotografer är proffs och riktiga experter inom deras respektive bildområde. Erfarenheten är lång och kunskapen hög!

Anlitar du vår expertis inom fotografering och bild vill vi att du som kund skall känna dig lugn och trygg och istället lägga din tid på din kärnverksamhet.

Du kan framförallt boka våra fotografer till fotografering åt företag, stora som små. Vanliga uppdrag för oss är produktbilder till e-handeln, personalporträtt, verksamhetsbilder och interiör -/och exteriörbilder.  Är du på jakt efter referensbilder från våra uppdrag så hittar du dem i vår portfolio.

Vår stora älskade studio finns i Varberg men uppdrag tar vi där våra kunder önskar och efterfrågar oss. 90 % av jobben utför vi på hemmaplan vilket är på västkusten! Från Göteborg ned till Malmö.

Vi arbetar hela tiden med att hålla hög kvalité kombinerat med snabba leveranser. Alltså från idé till färdig bild på rekordfart vilket brukar vara mycket uppskattat!
Kontakta oss
så hjälper vi dig vidare!

Här kan du läsa vår policy gällande GDPR.

Teamet bakom Hidvi Group

Marie Hidvi

marie2016_2

Marie är vår huvudfotograf och tillika grundare av företaget. Hon har mer än 10 års erfarenhet ifrån branschen och fotograferar främst åt företag.

Hennes kreativitet imponerar på många och hennes expertis är människor, både att fånga på bild och socialt.

marie@hidvi.com
0738-260567

Tobias Rygert

tobbe2016

Tobias brinner för företagets utveckling och hans vardag består i projektledning, bildretusch, marknadsföring och försäljning.

Strävar efter att hitta bra ännu fler samarbetspartners och kunder att bygga en långsiktig relation med.

tobias@hidvi.com
0768-755999

Sanna Bäckström

sanna2016

Sanna är fotografen som fotografer lika mycket åt företag som privatpersoner. Hon har arbetat oss på Hidvi sen 2011.

Hon är en grym produktfotograf och precis som vi andra på Hidvi Group är hon extremt lätt samarbeta med.

sanna@hidvi.com
0761-975999