Webbdesign

 • Vi på Hidvi Group erbjuder en kombination & helhetslösning med nya bilder & ny hemsida!

  Med vår erfarenhet så vet vi hur viktig och betydelsefull roll bilderna på webben har och levererar designade snygga hemsidor med perfekta bilder. Våra hemsidor byggs i publiceringsverktyget WordPress för enkel hantering med uppdateringar och ändringar. Alla hemsidor levereras med responsiv design vilket betyder anpassade för mobiler, tablets osv. Sökordoptimering (SEO) är inlagt redan från början för att synas så högt upp som möjligt på t.ex Google.

  En och samma kontaktperson igenom och efter hela processen!

  Processen

  • 1:a kontakt – Vi  lyssnar på era behov och önskemål om design, funktioner etc.
  • Fotografering – Vår fotograf vet exakt hur bilderna kommer användas.
  • Allt aktuellt material skickas / överlämnas till oss.
  • Hemsidan byggs och publiceras.
  • Ni får se sidan ”in action” för er själva för första gången.
  • Överlämningsmöte – Vi går igenom sidan, eventuella ändringar gås igenom och vi visar hur ni sedan sköter och uppdaterar sidan på egen hand.
 • hidvi_kamera_webb

  Vår fördel är att vi bygger hemsidor snyggt men enkelt!

Referenshemsidor

 • ref_evidenzkvadrat

  Evidenz.se

  Här har vi på uppdrag skapat en modern och stilren hemsida åt Evidenz utredningstjänst. Bilder fotograferade av oss som skapar och förmedlar en känsla och förståelse för företaget. Besök Evidenz utredningstjänst här.

 • ref_gesonskvadrat

  Gesons.se

  Gesons är en grossist inom sportfiske där de säljer b.la spön. Önskemål om en informativ sida med en produktsida om respektive produkt. Förutom hemsidan och dess innehåll har vi även fotograferat både rena produktbilder i studio samt imagebyggande bilder. Läs mer om Gesons här.

 • ref_undertakkvadrat

  Undertakskillarna.com

  Undertakskillarna är baserade i Göteborg och kom med en förfrågan innehållande att de behövde en ny modernare layout på sin hemsida, den skulle vara responsiv och därmed sökordsoptimerad och omtyckt av google. I samband med detta önskades även nya referensbilder av deras tidigare uppdrag vilket vi fotograferade åt kund på plats i Göteborg. Se sidan om Undertakskillarna i Göteborg här.

Bilden i Fokus

Imagebyggande bilder skapar en känsla och associationer med ert företag – direkt!
Genom att ha rätt bilder på rätt plats stannar besökaren kvar på er sida – relevans!
Med profesionella bilder upplevs er sida mer seriös, tilltalande och profesionell – kvalitét!
Bilder som enkelt kan delas av er och besökare i sociala medier – spridning!

Priser:

Priset varierar beroende på hur stor och omfattande sida ni önskar. Om ni önskar e-handel eller annan mer komplex lösning. Vi tar betalt genom ett fast pris en gång enligt offert och efter det tillkommer ingen annan kostnad eller månadsavgift. Kostnad för ert webbhotell och domän tillkommer alltid – ca 1000kr per år. Hör av er för en offert!