Instagram – @hidvi

Om Hidvi Group

Du skall anlita oss på Hidvi om du behöver grymma bilder, härliga filmer, snyggt & effektfullt content till social media eller givande hemsidor till ditt företag. Våra fotografer och filmare är proffs och riktiga experter inom deras respektive område. Erfarenheten är lång och kunskapen hög!

Anlitar du vår expertis inom fotografering, filmning och bild vill vi att du som kund skall känna dig lugn och trygg och istället lägga din tid på din kärnverksamhet.

Vanliga uppdrag för oss är produktbilder till e-handeln, bild och film content till social media, personalporträtt, verksamhetsbilder och interiör -/och exteriörbilder.  Du hittar lite av vårt utförda arbete i vår portfolio. Kika också gärna in på vår Instagram där vi visar vad vi gör just nu, framförallt i stories.

Vår studio finns i Varberg men uppdrag tar vi där våra kunder önskar och efterfrågar oss. I Sverige arbetar vi främst på västkusten mellan Göteborg och Malmö. De senaste åren har vi kontinuerligt utfört uppdrag utomlands, främst sommarkollektioner åt svenska företag (Gekås, Scorett, ByBianca av Bianca Ingrosso, Panos Emporio med flera) under vintermånaderna (jan, feb & mars). 2016-2018 var vi i Mexico, 2019 Mauritius och nu vintern 2020 ger vi oss iväg igen. Skicka iväg ett mail om du är intresserad av att höra mer: studio@hidvi.com

Vi arbetar hela tiden med att hålla hög kvalité kombinerat med snabba leveranser. Alltså från idé till färdig bild eller film på rekordfart vilket brukar vara mycket uppskattat!
Kontakta oss
så hjälper vi dig vidare!

Här kan du läsa vår policy gällande GDPR.

Teamet bakom Hidvi Group

Marie Hidvi

marie2016_2

Marie är fotograf och tillika grundare av företaget. Hon har mer än 15 års erfarenhet ifrån branschen och fotograferar uteslutande åt företag.

Hennes kreativitet imponerar på många och hennes expertis är människor, både att fånga på bild och socialt.

marie@hidvi.com
0738-260567

Tobias Rygert

tobbe2016

Tobias brinner för företagets utveckling och hans vardag består i projektledning, bildretusch, film, marknadsföring och försäljning.

Strävar efter att hitta bra ännu fler samarbetspartners och kunder att bygga en långsiktig relation med.

tobias@hidvi.com
0768-755999

Sanna Bäckström

sanna2016

Sanna är fotografen med en extra förkärlek till nytänkande linjer i form av arkitektur, interiör och exteriörbilder. Hon är en grym produktfotograf och precis som vi andra på Hidvi Group är hon extremt lätt samarbeta med. Hon har arbetat oss på Hidvi sen 2011.

sanna@hidvi.com
0761-975999