PERSONALPORTRÄTT OCH VERKSAMHETSBILDER

En professionell personalbild på dig själv och dina medarbetare är mycket viktigt. En potentiell kund känner sig alltid tryggare med ett ansikte bakom namnet. Vilken bild av dig vill du förmedla? Kompetens, trovärdighet, trygghet…? Vi tar bilder som förmedlar det du önskar.

Prislista

Priset för en professionell porträttbild är lågt med tanke på att du kan använda bilden till: företagets hemsida, LinkedIn, social media, broschyrer och andra trycksaker, epost signatur osv. osv. Är ni många blir priset billgare per styck än om ni är färre. 

var och hur

På Hidvi fotograferar vi ofta nya personal – och verksamhetsbilder åt företag. Vi fotografer i vår studio i Träslövsläge -Varberg eller på plats hos er. Oavsett var du väljer att fotografera er så har vi den utrustningen som krävs för fotojobbet. 

Livepreview

Vi tycker det är viktigt att få tycka till om sin porträttbild. Man kanske har en ”bättre” sida som man önskar visa upp och därför använder vi alltid livepreview under själva fotograferingen. Detta innebär att du som fotograferas får se din bild direkt på en skärm / dator.

Kontakta oss
kombinera med verksamhetsbilder

När man t.ex fräschar upp sin hemsida med nya personalbilder så är det populärt att även fotografera nya verksamhetsbilder. Verksamhetsbilder är bilder som beskriver och skildrar ditt företag. Det kan vara bilder från ett kontor eller bilder från ett producerande företag. Vi har mängder med tips och ideér som vi samlat på oss under åren som vi gladeligen delar med oss av.

Leveransinformation

Bilderna vi fotograferar kan levereras olika beroende på användningsområdet. Ibland kanske de behöver friläggas och ibland inte. Vi levererar i den färgsättningen som du önskar och i det formatet som önskas. Jpg, tif, weboptimerade och högupplösta.