I “Studio Läjet” i Träslövsläge – Varberg så fotograferar vi allt från affärsporträtt till produktbilder. Själva studiodelen är stor och har en härlig rymd med ca 7-8 meter i takhöjd vilket b.la möjliggör fotografering av stora objekt, miljöbyggen & härliga vinklar under en fotografering.

Fördelaktigt läge

I denna studio tar vi mestadels emot företagskunder som önskar hjälp med bilder till sin marknadsföring och sina projekt. Våra kunder kommer från främst södra och västra Sverige, studion är lättillgänglig med bil och ligger 3-4min från avfart på E20. Se karta.

Fördelarna

Med nämnda förutsättningar kan vi snabbt och enkelt bygga upp en miljö som din produkt eller fotografering kräver. Möjligheterna är stora att påverka utseendet av bilderna. Vi erbjuder livepreview under fotograferingen till er som önskar vara med och påverka resultatet under pågående fotografering. Detta är mycket uppskattat vid de större fotojobben med stylist, MUA m.m. Det innebär rent praktiskt att vi kopplar ihop vår fotoutrustning med en plasmaskärm där bilderna visas i realtid under fotograferingen.

Behöver du modeller till er fotografering så fixar vi det genom vår egna modellbank! Vi har även kontinuerliga samarbeten med stylist & MUA.

Vårt kontaktnät är stort och vi har många kreativa själar som ofta kommer på besök och hänger med oss, vi älskar att vara en kreativ mittpunkt där det sammanstrålas- välkommen!